dimarts, 11 de gener del 2011

murga futbolera


avui és un d'aquells dies que he d'encerclar al calendari de les contradiccions. m'he perdut dins la impossibilitat d'analitzar objectivament el resultat de la pilota d'or. no en sé més. no hi puc fer més.


veig el lionel messi com un digne i merescut guanyador, però no em satisfà, no prou. la victòria em deixa un regust amarg que se'm passeja impertinent per l'esòfag. i no m'agrada. no m'agrada perquè l'afortunat és de casa i això és positiu, molt positiu. sé que xavi hernández no ha perdut, però que voleu que us digui, tampoc ha guanyat. segurament, si cregués fermament en les paraules de vicente del bosque: "aquí no hay ningún perdedor" no tindria aquest rau-rau a dins. però sóc feta d'una altra pasta, potser més recargolada o potser més sentida, diferent, en tot cas. el meu estómac està trist, però quan menys m'ho espero, un somriure traïdor visita els meus llavis i la discòrdia interior ja està servida.




sí, el gran guanyador és el barça, però quan en un esport col·lectiu es repareteixen premis individuals... malament rai!

9 comentaris:

  1. doncs jo me n'alegro molt, murga. jijiji... m'agrada aquest nom! ;)

    me n'alegro perquè els tres nominats eren tres jugadors del barça, els millors jugadors del món i del millor equip del món. i me n'alegro perquè els mitjans són uns repesats, i si ja m'havien caigut als peus en credibilitat, ara ja s'han quedat soterrats. pugna mediàtica, entre xavi i iniesta, que si filtracions i que si hòsties... calleu! que el messi també hi juga, eh? res, com que ja l'havia guanyat l'any passat i xavi ja és gran i iniesta va fer el gol del mundial... a fer punyetes, home! per mi messi ja la pot guanyar 10 anys seguits, la pilota d'or! perquè dels tres millors jugadors del món, messi és el MÉS MILLOR!

    i que me'ls estimo molt a tots, eh? però sóc una mica messiana... (ni messiànica ni marciana, eh? :p)

    de moment no has posat a prova la meua paciència... quanta vidilla que té aquest blog! :)

    ResponElimina
  2. pati di fusa: ja veig que avui estàs més messiana que mai :p
    tens raó, el messi és el més millor, ho sé i ho reconec. però jo l'hagués donat al xavi perquè crec que la seva posició és clau per al joc, per generar joc. però, sobretot, sobretot perquè és un jugador excepcional. Iniesta no hi tenia res a fer, des del meu punt de vista, clar.

    ResponElimina
  3. Jo també apostava per Xavi, per la temporada, per ser campió del món, el millor centrecampista potser de la història, i per trajectòria. Són criteris objectius i fàcilment observables. Després hi ha tots els subjectius, és clar. Iniesta no ho mereixia perquè va estar mitja temporada lesionat i mirant de recuperar la forma. I Messi va fer un mal mundial, un any sublim, però el Barça només va guanyar la lliga, no tenia tants mèrits. Suposo que amb el que ens hem de quedar és que els tres nominats siguin del Barça, del planter, i no fer-nos mala sang. No ens ho mereixíem, perquè entre els tres faltava Sneijder, campió del triplet i finalista del mundial. Però hi érem, i això és molt important.

    Quina emoció veure néixer un blog! El primer que descobreixo al 2011. Bé, gràcies a la teva visita. Miraré d'anar passant per aquí, a veure com comences a gatejar i a donar les teves primeres passes!

    ResponElimina
  4. Jo també apostava/tenia esperances que la pilota fos per Xavi, fins hi tot m'havia arribat a plantejar que fos per l'Andres (Per allò del regal en forma de gol que els va fer als del paía veí. El problema és que degut als mitjans ni m'havia passat pel cap que la tornès a guanyar el Messi i que vols que et digui, al final, que l'hagi guanyat ell és força lògic, és el millor jugador del món no? I al final també és de casa no? Doncs benvinguda la pilota a casa!

    ResponElimina
  5. Plas, plas, plas! Gran article, murga! I gran foto que et fa justícia a la gran persona que hi ha darrera.

    Comparteixo fil per randa els teus rau-raus. També vaig tenir un regust amarg, desil·lusionat.

    Des d'aquí proposo que facis un concurs al lector més fidel i el premi sigui veure un partit amb tu. Què et sembla? I si es porten bé, m'hi apunto jo! hehehe

    Apa, doncs, m'acomiado advertint-te que vigilis amb el XeXu, es cola a tots el blocs i els llegeix de dalt a baix. Oju peligru!! ;-)

    ResponElimina
  6. xexu: estic totalment d'acord amb la teva valoració de la pilota d'or.

    moltes gràcies per haver passat per aquí. veurem on arriba aquesta aventura que comença sense un full de ruta, però amb moltes ganes.

    alba: sí, sense cap dubte, és el millor del món. també, també és de casa. evidentment que acollirem la pilota d'or amb els braços ben oberts, però, però jo li hagués donat al xavi.

    jordi: la foto va ser una mica improvisada i fruit de la pressa, però volia ser jo, ser-hi present, tal qual.

    oh, un concurs al lector més fidel? quina gran ideal. fet. si és porten bé i si es porten les valerianes. veure un partit amb nosaltres pot ser una mica estressant, ej que m'entén?

    ResponElimina
  7. Per al·lusions, dir-li al senyor Banyeres que a l'únic que li vull trencar les cames és a ell, que tu no has de patir Murga. Però és cert que sóc molt pesat i estic per tot arreu. Fins i tot aquí, que em sembla que de moment és un blog d'amics coneguts... però jo ràpid em poso les sabatilles i la bata de boatiné, eh?

    ResponElimina
  8. xexu: trencar les cames al senyor banyeres pot ser una bona odissea, corre com un llebrer. no sé pas si l'atraparàs.
    benvingudes siguin, les sabatilles i la bata de boatiné!

    ResponElimina
  9. Uuuu, què mono amb les sabatilles i la bata. hahahaha Si m'heu de venir a trencar les cames, aviseu-me, que llegaré el meu bloc a algú amb cara i ulls!!

    ResponElimina