divendres, 15 d’abril del 2011

anaconda


l’anaconda està nerviosa. només pensa en engolir i deglutir. res de mastegar. no pot més. pateix. no dorm bé. veu moustrinhos per tot arreu i està de molt mala llet. les últimes difamacions disfressades de publicacions d’una premsa antiesportiva i tramposa, no han ajudat gaire.
sap que se’ls podria empassar vius, que podria acabar amb aquests pinxos que van de blanc sense més esforç que el d’obrir la boca i forçar una petita contracció gola endins. però, i si li foten un mal de ventre d'aquells que t'esquincen les entranyes. i si la gomina i la prepotència l’obliguen a evacuar, per la via ràpida, totes les reserves d’aliment que té al cos. i si la caspa i el señorío fan que es recargoli amb revencillades i esgarrifances 15 dies amb les seves 15 nits.



vinga, anaconda, pit i fetge! el que hagi de ser, serà!

9 comentaris:

  1. L'anaconda haurà de posar els seus cinc sentits, i em sembla que aquestes bèsties no els tenen tots massa desenvolupats...

    ResponElimina
  2. Osti tu! Aquest XeXu és omnipresent! Quin tio!! Jo que em pensava que (descartant al senyor T) seria el primer...

    L'anaconda s'ha de relaxar. Obre boca, tanca boca. Obre boca, tanca boca. Conta fins a 10. Com dius, sap que som millors, però, ai las!, de vegades una mala nit la té tothom. Espero que sigui al primer partit i els altres tres que queden ens els cruspim amb patates.

    Anaconda, alerta, hi ha un tal Pepe (no PP, encara que aquests també són d'aquesta índole) que dona patades i moltes!

    ResponElimina
  3. xexu: prou que ho sap que hi haurà de posar els cinc sentits. gallina de piel! quins nervis!!!

    jordi: haurem de fer el cor fort! quin patir! ja parlaré amb l'anaconda per si li pot fer una visita, prèvia, al pepe aquest.

    ResponElimina
  4. Mira que els rèptils i jo no és que tinguem una relació idil·lica de l'estil Tom Hanks i Meg Ryan a qualsevol de les seves pelis però a mi, aquesta anaconda, m'agrada una mala cosa.

    I la gomina, un cop l'has digerida bé, tampoc et regira tant la panxa :)

    ResponElimina
  5. jo contemplaré els moviments de l'anaconda rere una pantalla d'algun pub berlinès. per part meva, em dedicaré a engolir cervesa. no sé si en els propers 15 dies seré capaç de mastegar plàcidament cap aliment sòlid. o potser passo directament a deglutir i em converteixo en anaconda. el meu patiment màxim, però, seran les semis de la champions.

    ResponElimina
  6. òscar: per allò de millor prevenir que curar. li aniré a comprar algun protector d'estómac.

    pats: oh, com t'envejo! ja m'agradaria a mi poder mantenir una mica la distància. oi tant! tu engoleix cervesa (sense passar-te, eh!) i aprofita a tope. ja tindrem temps per patir.

    ResponElimina
  7. com tenim avui l'anaconda? espero que amb la digestió ben feta i el verí preparat. ;)

    ResponElimina
  8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. pati di fusa: l'anaconda està totalment desbocada. mira que s'ha de tenir estómac, eh, per empassar-se quelcom tan fètid i podrit, ecs... pobreta vaig a preparar-li una lavativa.

    ResponElimina