dijous, 17 de febrer del 2011

plou


no plou. són els cors blaugranes. estaven als núvols, i mira ara... com ploren.


que juguem bé, que tenim opcions per a la tornada i que això no és un final; ja ho sé. però, als pessimistes de mena, tot això no ens eixuga els bassals que han empastifat els carrers. avui, alguns, arribarem a casa  amb les sabates ben humides d’impotència i mal humor.



hi ha una cosa molt pitjor que perdre. i és, fer-ho quan podies guanyar.

5 comentaris:

  1. només has de demanar al sol que torni a brillar ben fort a la tornada. a tu et fa cas! ;)

    ResponElimina
  2. Si sr. per fi algú que m'enten, que enten la meva mala llet d'ahir, ostia que són com a mínim 5 els gols que podiem haver marcat, que qui perdona acaba pagant, coi que sembla que no ens ho hagin dit mai. I si, ja sabem que la tornada és a casa i que podem de sobres, i que ara són ells els que han de tremolar i que no estem acostumats a perdre i per això ens costa però coi no em digueu que avui esteu tots tan tranquils com si haguèssim guanyat, pffff plego d'escriure que m'encenc!
    Per cert per quan una retrobada d'aquelles d'abans per veure partits? A veure si serà que ells ho noten que ja no hi ha retrobades... ho deixo aquí!

    ResponElimina
  3. Pensa que la victòria al partit de tornada, ens deixarà un gust de boca millor. Llavors, el sol apareixerà, lluirà allà dalt, immens, per recordar-nos que el Barça està viu i és al bombo dels quarts de final esperant rival. Som-hi culerada!

    ResponElimina
  4. Jo no sóc pessimista en aquest cas, l'equip mereix la nostra confiança. A poc que l'Arsenal surti a defensar-se al Camp Nou, ja haurà begut oli. I si surten com ahir, caldrà esforçar-se, però pensa que 1-0 ens dóna el passi a quarts. No és tan mal resultat, si no fos que hauria pogut ser 0-1, i que ja ho tindríem molt més fàcil. Ens vam deixar perdre una gran oportunitat, però si no confiem en la capacitat d'aquip de marcar-li un parell de golets a l'Arsenal, anem llestos. I si no ho fan, és que realment l'Arsenal ha estat millor i es mereix passar. Què hi farem, hi ha una Champions cada any, i aquest, en teoria, no ens toca.

    ResponElimina
  5. pati di fusa: has vist quin sol? a veure si no ens haurem entès.

    alba: sí, hem de recuperar aquells moments de patiment compartit. ostres, segur que han notat que últimament no muntem els rituals que es mereixen. vinga va, fet! que això té solució.

    jordi: sí, la victòria al partit de tornada ens deixarà un bon gust de boca. tu, però, ves preparant uns bones crispetes per si les mosques.

    xexu: sí, tens raó. aquest equip es mereix la nostra confiança. però, mira, no hi puc fer més. oh, oi tant que ens toca! les campions, ens les mereixem totes. gràcies pels ànims.

    ResponElimina