divendres, 14 d’octubre del 2011

bicicleta

merda! ja me n'han fotut una altra. uf, amb aquesta ja van tres. d'una revolada travessa la porta i baixa les escales de dos en dos. enfurismat, pregunta als nois del bar del costat si han vist el què ha passat. un dels cambrers, avergonyit, li diu que ha intentat evitar-ho, que els hi ha dit que el propietari treballava a l'edifici del davant i que dia rere dia la deixava allà des de feina dos anys. a ells, però, tralalà. sense cap mirament, l'han carregada. i passi-ho bé cirerer.

això, sí, al seu lloc, han deixat un adhesiu groc florescent on s'indiquen els passos a seguir per recuperar la bicicleta. lladres? no, senyors. la bicicleta se l'ha endut la grua, previ avís de la urbana. mentre els agents municipals es posaven les mans al cap davant de l’hecatombe paisatgística i el greuge al civisme que suposa estacionar  en un raconet d'un dels carrerons menys transitats de ciutat vella, a les rambles, unes tres o quatre persones perdien la identitat i uns quants euros. però, això, tant és.



5 comentaris:

  1. Dona, ja saps que s'han de recaptar fons que l'ajuntament no arriba a final de mes. Detenir un carterista costa diners, però segrestar (aquesta em sembla una bona paraula per explicar-ho) un bé privat i fer-ne pagar rescat en nom del civisme, és un negoci rodó. Si és que ens queixem per tot.

    ResponElimina
  2. Ostres, què fort! I sense avís previ ni res? Encara estic astorat. Guardaré la Winnie a casa a pany i forrellat perquè no se l'emportin! Ah, i la bicicleta també!

    ResponElimina
  3. Tries, Hereu, Maragall, Serra, ... és igual qui hi hagi que, pel damunt de noms i partits, sempre triomfa l'afany de recaptar.

    I, tot i així, els números mai els hi quadren.

    ResponElimina
  4. ggrrrrummmpfffffffsssss!!!

    no sé si fa més ràbia que te la robin a seques o que te la robin i a sobre et demanin recompensa. delinqüents uns i altres!

    això és un "suma y sigue" i no acabaríem mai! tinc l'hemisferi de la indignació tan ple que aviat m'hauré de comprar un disc dur portàtil. X-/

    ResponElimina
  5. xexu: sí, l’ajuntament només pensa en recaptar. això ja ho tenia clar, claríssim. però d’aquí a segrestar bicicletes hi ha un bon tros. estic segura que si la bicicleta en qüestió hagués estat una d’aquestes que trobes a les grans superfícies o al decathlon per 30 € no se l’haurien endut. et surt més a compte comprar una bicicleta nova que pagar el rescat.

    Jordi: sí, hauràs de buscar un bon amagatall per la winnie. sobretot no la deixis en cap finestra exterior que si ho veuen els de l’ajuntament t’empaperaran (la vista exterior de casa teva forma part del bé comú de la ciutat). al kirvi cada cop que li ensenyo la foto se li fa la boca aigua...

    òscar: si almenys hi hagués una certa proporcionalitat: recaptes més, la ciutat està millor.
    no sé que deu passar amb els números a la plaça sant jaume. als seus veïns de davant, tampoc no els acaben de quadrar massa.

    pati di fusa: em sembla que podríem patentar el i-nuvolindignació perquè el ciutadà pugui emmagatzemar les queixes, les reclamacions, els atracaments permesos i un llarg etcètera.

    ResponElimina